Brandveiligheid
Brandveiligheid & preventie

Brandveiligheid & preventie

MedEvent is een samenwerking aangegaan met MBS Brandwachten. Hierdoor kunnen wij u zowel medische als brandtechnische ondersteuning aanbieden voor uw evenement. Onze medewerkers zijn stuk voor stuk minimaal in het bezit van een rijks diploma brandwacht 1e klas en VCA. Dit aangevuld met hun rijke ervaring bij (bedrijfs)brandweerkorpsen en als brandwacht op locaties met hoog risico zoals, Petrochemie en industrie maar ook bij evenementen, zorginstellingen en tv opnames, blijkt dat zij uitstekend geschikt zijn om uw opdrachten uit te voeren.

Ons personeel weet precies hoe te handelen bij een beginnende calamiteit maar wat nog belangrijker is, door hun professionaliteit is het risico op een calamiteit vele malen lager dan normaal.

 

Evenementenbeveiliging
Evenementenbeveiliging

Evenementenbeveiliging

Wij kunnen middels samenwerkingsverbanden Evenementenbeveiliging verzorgen. Evenementenbeveiliging zorgt voor orde en veiligheid op uw evenement.

Waterhulpverlening
Waterhulpverlening

Waterhulpverlening

In samenwerking met de reddingsbrigade wordt de beveiliging verzorgd bij een groot aantal evenementen op en rond het water.

Dit gebeurt op een aantal manieren:

We adviseren organisaties over de mogelijkheden om een (water)evenement veilig te laten verlopen en beoordeeld de gemaakte veiligheidsplannen.

We organiseren de beveiliging bij evenementen en stelt een veiligheidsplan op.

We zetten mensen en materiaal in om de beveiliging van evenementen zelf uit te voeren.

Contact

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Net leesbaar? Verander tekst. captcha txt