Op dit moment is het alleen mogelijk om u als groep of organisatie in te schrijven voor cursussen. Vanaf eind 2015 zal het mogelijk zijn om u individueel aan te melden.

Materieel 2
EHBO | Eerste Hulp Bij Ongelukken

EHBO | Eerste Hulp Bij Ongelukken

De kennis en vaardigheden over EHBO verdienen in Nederland sterke verbetering. Een ongeluk(je) kan je overal voorkomen. Is het dan niet een veilig gevoel dat iemand in je omgeving het hoofd koel kan houden en dat hij of zij weet welke handelingen er nodig zijn en weet welke beslissingen er genomen moeten worden?
Een EHBO’er kan hulp verlenen tot het moment dat hulpdiensten zoals politie, brandweer en/of ambulance zijn gearriveerd.

EHBDu
Eerste Hulp Bij Drank- en drugsincidenten

EHBDu | Eerste Hulp Bij Drank- en drugsincidenten

Medewerkers in het uitgaanscircuit krijgen vroeg of laat te maken met mensen die onwel of onhandelbaar worden. Soms wordt een dergelijke gezondheidsverstoring  of dit gedrag (mede) veroorzaakt door alcohol en/of drugs. Deze incidenten komen niet vaak voor. Maar als het gebeurt, is het belangrijk dat de aanwezige professionals adequaat kunnen reageren. De cursus Eerste  Hulp  Bij Drank-  en drugsincidenten in het uitgaanscircuit (EHBDu) biedt handreikingen hiervoor.
Er zijn drie verschillende varianten van de EHBDu–cursus:
A                   Horecamedewerkers, veiligheidspersoneel en politie
B                   Eerstehulpverleners
D                   LOTUS en acteurs

Ook is een lezing over dit onderwerp mogelijk.

g:/spool/temppitif2201214162
Bedrijfshulpverlening

BHV | Bedrijfshulpverlening

De ARBO-wet heeft in 1994 bedrijfshulpverlening verplicht gesteld voor alle bedrijven en instellingen. Dit om de veiligheid van medewerkers, bezoekers en klanten te vergroten tijdens calamiteiten. Door snelle en deskundige hulp wordt leed en grote schade beperkt.  Een bedrijfshulpverlener is in staat eerste hulp te verlenen, een beginnende brand te blussen en een pand te ontruimen. Deze taken voert de BHV-er uit tot professionele hulpdiensten als ambulance, brandweer en politie aanwezig zijn.  Om BHV-er te worden dient u een BHV cursus te volgen.

EHAK
Eerste Hulp Aan Kinderen

EHAK | Eerste Hulp Aan Kinderen

Het welzijn van uw kind is natuurlijk het allerbelangrijkste. Maar weet u ook wat u wel en niet moet doen als er iets vervelends gebeurd? In deze cursus leert u hoe u het best bij kleine en grote ongelukjes kan reageren.

Defibrillator CPR practice
Reanimatie/AED

Reanimatie/AED

Elke week krijgen 300 mensen in ons land buiten het ziekenhuis een hartstilstand. Dat zijn zo’n 15.000 à 16.000 slachtoffers per jaar. Nu overleeft 10 tot 20% van de slachtoffers een hartstilstand. Door reanimatie en inzet van een AED kan dit percentage omhoog

In de praktijkgerichte cursus komt onder andere aan bod:

  • waarom reanimeren met een AED;
  • techniek van de AED;
  • toepassing van de AED;
  • reanimatie met de AED.
Contact

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Net leesbaar? Verander tekst. captcha txt